Проценка на влијанието во регулативата (РИА)

Подфолдери
Папка # На папки # На Документи
Во подготовка 0 0
Усвоени 0 6
Прикажани резултати 2.
Документи
Нема документи во оваа папка.
Име Големина
Нема документи во оваа папка.
Прикажани резултати 0.

  Скопје, 19 април 2012 Под компонентата за јавно-приватен дијалог на Проектот за унапредување на инвестирањето и извозот (ИДЕАС), беа организирани серија од активности кои
Скопје, 13 јули 2012 Министерството за информатичко општество и администрација го заврши процесот на воведување на ИСО 9001:2008 стандардот во своето работење, што ќе
Прикажани резултати 2.